top of page

HÅNDTERING AV PERSONOPPLYSNINGER

Hvem er vi?

Vår nettsideadresse er: https://www.proactnorge.org.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn.

 

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn besøkendes IP-adresse og brukeragentstreng for å hjelpe med å oppdage spam-meldinger.

Kontakt skjema

Når kontakt- eller varslingsskjemaer brukes, registreres dataene som legges inn.

Cookie-filer

Hvis du har en konto og logger inn på denne nettsiden, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapselfil for å sjekke om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselfilen inneholder ingen personlig identifiserbar informasjon og forsvinner når du lukker nettleseren din.

Når du logger inn, vil vi også lage flere informasjonskapsler for å lagre informasjon om din pålogging og dine valg for utforming av skjermoppsettet. Innloggingsinformasjonskapsler er gyldige i to dager og informasjonskapsler for valg av layout er gyldige i ett år. Hvis du krysser av for "Husk meg", vil informasjonskapselen din forbli i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, vil informasjonskapslene for pålogging bli slettet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ekstra informasjonskapselfil bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselfilen inneholder ingen personlige data, men indikerer bare post-ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den er gyldig i 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne nettsiden kan inneholde innebygd innhold (for eksempel videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsider oppfører seg nøyaktig på samme måte som om den besøkende har besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn informasjon om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med dette innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget på det aktuelle nettstedet.

 

Hvem vi deler dataene dine med

proACT deler aldri dine data med tredjeparter. Skulle dette noen gang bli aktuelt i fremtiden, vil alle med data registrert hos oss bli informert.

Hvor lenge vi beholder dataene dine

For brukere som registrerer seg på nettstedet lagrer vi personopplysningene de legger inn i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere eller slette sine personlige data når som helst (med unntak av at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Selv nettstedsadministratorer kan se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dataene dine

Hvis du har en konto eller har lagt ut kommentarer på denne nettsiden, kan du be om en eksportfil med personopplysningene vi har om deg, inkludert all informasjon du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data som vi er pålagt å lagre for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Mer informasjon

Hvordan vi beskytter informasjonen din

Nettstedet bruker flere verktøy for å sikre brukerdataene som er registrert. Brukerdataene registreres også i en sikkerhetskopi av sikkerhetsmessige årsaker, denne sikkerhetskopien er kryptert og kan kun nås av noen få personer i organisasjonen.

Hvilke prosedyrer vi har for datalekkasjer

Skulle vi motta datalekkasjer der vi mistenker at brukerinformasjon er lekket, vil de som har registrert seg hos oss bli informert.

 

Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt webmaster@proactnorge.org

bottom of page